Όροι και Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε πλήρως τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΒΑΡΔΑΡΗΣ

http://www.vardaris.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

Μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε όλες τις πληροφορίες που διατηρεί αυτή η ιστοσελίδα σχετικά με εσάς.

Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων που διατηρεί αυτός ο ιστότοπος, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας στείλουμε ένα αντίγραφο.

 

 

Newsletter

 

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε, θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα του συλλόγου μας, τις ενημερώσεις, τα νέα, τα τουρνουά σκακιού.

Σημείωση: Εάν θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβάνουμε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

 

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις

 

Αυτός ο ιστότοπος παρέχεται "ως έχει", με όλες τις βλάβες και ο Βαρδάρης δεν ευθύνεται για την οποιαδήποτε τυχόν άμεση ή έμμεση ζημία προκληθεί σε επισκέπτη εξ' αφορμής της χρήσης των σελίδων μας.

 

Προστασία δεδομένων

 

Εφαρμόζουμε διάφορα μέτρα ασφαλείας για τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας πληροφοριών κατά την είσοδο, την υποβολή ή την πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

 

  • Πραγματοποίηση τακτικών αντιγράφων ασφαλείας (backups).
  • Τακτικές Ενημερώσεις λογισμικού, Ειδικά τις ενημερώσεις ασφαλείας.
  • Κρατάμε το λογισμικό ασφαλείας ενημερωμένο.
  • Κρατάμε την ιστοσελίδα μας και τις επεκτάσεις (plugins, modules, components) ενημερωμένες.

 

 

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

 

Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική απορρήτου, θα δημοσιεύσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτήν τη σελίδα. Εάν υπάρχουν ερωτήσεις, σχόλια ή ερωτήματα σχετικά με αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

www.vardaris.com

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17 Μαΐου 2018

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

7ο

ΔΙΕΘΝΕΣ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

"ΒΑΡΔΑΡΗΣ"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

++(30) 2310 866410

info@vardaris.com

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Λεωφ.Βασ. Γεωργίου 1A
Αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης
546 40 Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης