Πολιτική Απορρήτου

 

Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

 

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν εγγράφεστε στον ιστότοπό μας, στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter), ενημερώνετε το προφίλ σας ή συμπληρώνετε μια φόρμα όπως δήλωση συμμετοχής. Κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας ή τη συμπλήρωση μιας φόρμας, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να σας ζητηθεί για να εισαγάγετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το επώνυμο, την ομάδα ή γκρουπ, την βαθμολογία FIDE, την ταυτότητα FIDE (FIDE ID), Α.Μ. ΕΣΟ, σύλλογο, τηλέφωνο.  

Επίσης, συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό στον υπολογιστή σας (την έκδοση του προγράμματος περιήγησης κ.λπ.) και τη διεύθυνση IP σας (τη σύνδεσή σας με το Διαδίκτυο), προκειμένου να βελτιώσουμε την αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα και τα αρχεία μας. Αυτό μπορεί να συμβεί αυτόματα χωρίς να το γνωρίζετε.

Ωστόσο, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας ανώνυμα.

 

 

Πώς θα χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Δεν πωλούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι πληροφορίες σας, δημόσιες ή ιδιωτικές, δεν θα πωλούνται, ανταλλάσσονται,  μεταφέρονται ή θα παρέχονται σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

 

  • Για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας.

Οι πληροφορίες σας μας βοηθούν να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες. 

 

  •    Να σας στέλνουμε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε, θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα του συλλόγου μας, τις ενημερώσεις, τα νέα, τα τουρνουά σκακιού.

Σημείωση: Εάν θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβάνουμε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

 

Σύνδεσμοι (links) προς άλλους ιστοτόπους

 

Ενίοτε, κατά την κρίση μας, μπορεί να συμπεριλάβουμε ή να προσφέρουμε συνδέσμους (links), προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων στον ιστότοπό μας. Αυτές οι τοποθεσίες τρίτων έχουν ξεχωριστές και ανεξάρτητες πολιτικές απορρήτου. Επομένως, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεδεμένων ιστότοπων. Παρ 'όλα αυτά, επιδιώκουμε να προστατεύσουμε την ακεραιότητα του ιστότοπού μας και να υποδεχτούμε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με αυτές τις ιστοσελίδες.

 

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;

 

Εφαρμόζουμε διάφορα μέτρα ασφαλείας για τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας πληροφοριών κατά την είσοδο, την υποβολή ή την πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

 

  • Πραγματοποίηση τακτικών αντιγράφων ασφαλείας (backups).
  • Τακτικές Ενημερώσεις λογισμικού, Ειδικά τις ενημερώσεις ασφαλείας.
  • Κρατάμε το λογισμικό ασφαλείας ενημερωμένο.
  • Κρατάμε την ιστοσελίδα μας και τις επεκτάσεις (plugins, modules, components) ενημερωμένες.

 

 

Cookies

 

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις

 

Επισκεφθείτε την ενότητα "Όροι και προϋποθέσεις".

 

 

Η συγκατάθεσή σας

 

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.

 

 

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

 

Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική απορρήτου, θα δημοσιεύσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτήν τη σελίδα. Εάν υπάρχουν ερωτήσεις, σχόλια ή ερωτήματα σχετικά με αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

www.vardaris.com

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17 Μαΐου 2018

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

7ο

ΔΙΕΘΝΕΣ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

"ΒΑΡΔΑΡΗΣ"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

++(30) 2310 866410

info@vardaris.com

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Λεωφ.Βασ. Γεωργίου 1A
Αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης
546 40 Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης